Η βαφή της ζάντας δημιουργεί πολλές προκλήσεις , όπως η διάρκεια ζωής του χρώματος και η διατήρηση του αρχικού αισθητικού αποτελέσματος. Οι τροχοί του αυτοκινήτου καθημερινά δέχονται προκλήσεις όσο εντός όσο και εκτός ασφάλτου. Το αλάτι, η άμμος, η σκόνη και τα πετρώματα πέδησης βλάπτουν σοβαρά την εμφάνιση και την προστασία της επιφάνειας του τροχού.

H WheelTech σας παρέχει εξαιρετικό αποτέλεσμα που αντιστέκεται στο ξεφλούδισμα, στο ακριβές χρώμα που θα αποφασίσετε παίρνοντας υπόψιν τις συμβουλές του άριστα καταρτισμένου προσωπικού μας για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα!

Το χρωματολόγιο μας ανανεώνεται συνεχώς οι απεριόριστες αποχρώσεις μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επίσης, για εσάς που θέλετε οι ζάντες αλουμινίου να ξεχωρίζουν μπορείτε να διαλέξετε και special τεχνοτροπίες όπως matte, glossy, extra shine αποτέλεσμα.

Δώστε χρώμα και άποψη στο αυτοκίνητό σας με την υπογραφή της WheelTech. Η διαφορά είναι αισθητή, με την αλλαγή χρώματος στη ζάντα αλουμινίου νιώθεις ότι μεταμορφώνεις ολόκληρο το αυτοκίνητο!