ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όροι Αγορών
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της WHEELTECH www.wheeltech.gr έχει ως στόχο την εμπορία ελαστικών-ζαντών καθώς επίσης την παροχή υπηρεσιών. Η χρήση του site μας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων, χωρίς καμία εξαίρεση, τους οποίους ο χρήστης πρέπει να διαβάσει προσεκτικά και σε περίπτωση που διαφωνεί με αυτούς, να απέχει από τη χρήση του καταστήματος, ειδάλλως τεκμαίρεται ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της.

Όροι χρήσης
Οι χρήστες του διαδικτυακού καταστήματος συμφωνούν ότι θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail) στις φόρμες επικοινωνίας.Επιπλέον, θα χρησιμοποιούν το site σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή και δίκτυα συνδεδεμένα με το www.wheeltech.gr.
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, ωστόσο αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για τυχόν μεταβολές, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πνευματικά Δικαιώματα
Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στην www.wheeltech.gr. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, διατίθενται δε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μόνο για προσωπική χρήση (μη κερδοσκοπική ή εμπορική). Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα της WHEELTECH και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της WHEELTECH προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Όρια Ευθύνης
Η εταιρεία μας δηλώνει ότι το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω του ιστότοπου “ΩΣ ΕΧΟΥΝ”. Καμία ευθύνη δε φέρει για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Επιπλέον ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες για περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.wheeltech.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του site. Οι επισκέπτες συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Δήλωση Εχεμύθειας

Οι ερωτήσεις, οι αιτήσεις που συμπληρώνονται και γενικά η ηλεκτρονική αλληλογραφία θεωρούνται απόρρητες. Οι πληροφορίες που μας παρέχονται χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ηλεκτρονικής απάντησης και δεν μεταβιβάζονται παρά μόνο στον ενδιαφερόμενο αποδέκτη. Επίσης, σε περίπτωση που μας ζητηθεί από τον νόμο ή αν κρίνουμε ότι το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας βλάπτει, θα μεταβιβάζονται και στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να προστατευθούμε ενάντια στη μη εξουσιοδοτημένη, στη μη σύμφωνη με το νόμο και γενικά κακή χρήση του site. Ακόμη, για να προστατεύσουμε την ασφάλεια και την περιουσία των χρηστών και του καταναλωτικού κοινού. Τέλος, για να προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Σύνδεσμοι σε αυτόν τον διαδυκτιακό τόπο

Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες.

Διεκπεραίωση της παραγγελίας
Οι παραγγελίες εκτελούνται κατά την διάρκεια της ημέρας μεταξύ 09:00 έως 17:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Η παραγγελία αποστέλλεται στην διεύθυνση που ο πελάτης έχει υποδείξει με μέσα που η WHEELTECH έχει επιλέξει. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντός 7 (επτά) εργασίμων ημερών. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, υπό την επιφύλαξη καταστάσεων ανωτέρας βίας, όπως για παράδειγμα απεργίες, ακραίες καιρικές συνθήκες κα. Σε τέτοιες περιπτώσεις ενδέχεται καθυστέρηση παράδοσης προϊόντος και πιθανή επικοινωνία με τον πελάτη για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου είδους που περιλαμβάνεται στην παραγγελία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο χρόνος παράδοσης, η εταιρεία μας θα ειδοποιήσει τον πελάτη για την καθυστέρηση. Αν κριθεί από τον πελάτη ότι η καθυστέρηση παράδοσης καθιστά την συναλλαγή ασύμφορη, τότε ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωση της παραγγελίας για το συγκεκριμένο είδος.

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση της WHEELTECH μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περιπτώσεις στις οποίες η παραγγελία έχει εκτελεστεί εσφαλμένα δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος έχει συσκευασία κατεστραμμένη, ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος είναι ελαττωματικό. Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης δύναται είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, είτε να ζητήσει την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν όπως για παράδειγμα την απόδειξη λιανικής, το τιμολόγιο κ.ο.κ και πλήρη την συσκευασία του. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί από την WHEELTECH, η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας, (αν η παραγγελία έχει γίνει με Πιστωτική κάρτα) η οποία θα γίνεται με επιμέλεια της WHEELTECH ή με επιστροφή μετρητών (σε περίπτωση που η παραγγελία έχει γίνει με κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό). Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη. Άλλου είδους επιστροφές εκτός των παραπάνω αναφερόμενων δεν θα γίνονται δεκτές.